Uddan

2058 inlägg · 14405 besökare

Fakta om Uddan

Klubb
Utloggad @ 2009-10-13 01:43
Status
Legend
Erfarenhet
E-post
Länkar
Timråland
Från
6 augusti 2006
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

Alltid[färg=red] rött[/färg] , alltid[färg=red] rätt![/färg]

--------------------------------------------------------------------------------
[f]Timrås lag uppställning i mina ögon.[/f]
-Vilket kanon lag vi har i år igen.....08-09

[f]Johan Backlund[/f]
Magnus Åkerlund

[f]Tomas Skogs[/f]- [f]Mikko Lehtonen[/f]
[f]Mika Pyörälä[/f] - [f]Tom Wandell[/f] - [f]Timo Pärssinen[/f]

Pär Styf - S Erixon
Jesper Samuelsson-Johan Andersson-Toni Mäkiaho

Dennis Persson -Robin Jonsson
Petr Tenkrat-Jonathan Hedström-Fredrik Hynning

Eric Moe - Kimmo Lotvonen
Björn Svensson-Erik Andersson-Anton Axelsson

Magnus Pääjärvi-Svensson-Anton Lander-Oscar Sundh

På väg in till nästa säsong!?
[f]Tomas Skogs D (Mora) Klar!!![/f]
[f]Mikko Lehtonen (Kärpet) Klar!!![/f]
[f]Jesper Samuelsson(Vita Hästen) Klar![/f]
[f]Dennis Persson (Djurgården/Nyköping) Klar![/f]
[f]Tom Wandell (Iowa Stars) Klar! [/f]
[f]Toni Mäkiaho (Fribourg-Gottéron) Klar! [/f]
Skadad!![f]Rykten/Lämnat/Lämnar laget:[/f]
Kent Norberg (GM Frölunda) Klart!
Petri Kokko(Espoo, Finland) Klart!
Kalle Koskinen (JYP, Finland) Klart!
Riku Hahl (Frölunda) Klart!
Sanny Lindström(Rappersvill, Schweiz) Klart!
Peter Regin(Ottowa) Klart!?
Robert Carlsson (Ass Sportchef) Klart!

Två kanon historier...


Tre killar som var nere i Saudiarabien på jobb satt en kväll och groggade och snackade hockey. Det visade sig att den första höll på Brynäs, den andra på MoDo och den tredje var Timråsupporter. Diskussionens vågor gick höga ju mer alkohol dom fick i kroppen.
Hur det var så anlände efter ett tag polisen och dom tre blev arresterade för att ha druckit alkohol offentligt, vilket är strängeligen förbjudet i Saudiarabien.
Alla tre dömdes till 10st piskrapp, att verkställas på torget dan därpå.
Nästa morgon fördes dom alla tre upp till torget, där mycket folk hade samlats och även kungen var närvarande för att bevittna när piskstraffet verkställdes. Dom fick för kungen berätta sin historia om varför dom hade blivit arresterade.
- Eftersom det är min födelsedag idag så skall ni alla tre få en önskning uppfylld, dock inte att straffet ej verkställs, det måste verkställas enligt vår lag, sa kungen.
Brynäsar´n, som stod först att bli piskad, såg den omänskligt stora mannen som höll i piskan, såg sig desperat omkring på torget och upptäckte en torgförsäljare som sålde vete i jutesäckar.
- Jag vill att ni knyter fast en säck på ryggen som skydd, sa brynäsar´n
Mannen med piskan flinade. Om han från början hade tänkt slå lite varsamt på västerlänningarna så var dom tankarna som bortblåsta nu.
Svoosch ! Efter tre rapp var säcken strimlad och resterande sju piskades hårdare och hårdare in i ryggen på brynäsar´n. Kraftigt blödande fick han ledas därifrån.
MoDo-supportern såg på det hela med fasa. Nu var det nämligen hans tur. Men han tänkte att mannen som piskar kan inte vara hur stark som helst, dessutom hade han ju slagit tio rapp redan.
- Jag vill att ni knyter fast två säckar på min rygg, sa han, förvissad om att det skulle räcka som skydd. Då hade han inte räknat med \"piskmannen\"som vart närmast förolämpad och han såg naturligtvis utmaningen i det hela.
Svooooooosch ! ! ! ! Mannen slog det hårdaste han någonsin gjort, efter två rapp så hängde bara repen kvar runt MoDo-supportern som sedan fick ta emot dom åtta hårdaste slag som \"piskaren\" någonsin slagit. Medvetslös bars han därifrån.
När det var dags för Timråkillen så sa kungen:
- Du berättade att du håller på Timrå IK. Det är en mycket fin klubb och även min far, den gamle kungen, hade Timrå IK som sitt favoritlag. Därför skall du få två önskningar.
Blixtsnabbt svarade Timråsupportern: - Då vill jag att ni ökar från 10 till 40 rapp. Det gick ett sus över hela torget. Aldrig hade dom sett en man som var så modig.
Mannen med piskan trodde inte sina öron. Hur vågade någon utmana honom på detta sättet? Han lovade sig själv att slå som aldrig förr. Kungen svarade lugnt: - Det skall vi ordna. 40 rapp. Vad är din andra önskning?
Lika snabbt kom det igen:
- JAG VILL ATT NI KNYTER FAST MODO-SUPPORTERN PÅ RYGGEN

Lille fredrik gick i småskolan när fröken frågade vad deras pappor jobbade med! De vanliga svaren dök opp såsom Polis, Brandman, revisor m.m.

Fredrik sa! Fröken min pappa är Erotisk dansare på en Gaybar där han klär av sig naken inför främmande män och de som betalar riktigt bra får sätta på honom.

Fröken tog med Fredrik ut i Korridoren och frågade honom! Fredrik är detta verkligen sant? Nej svarade Fredrik skamset men farsan spelar Hockey i Modo och det är så Jävla pinsamt.....