Uno Gordon

3632 inlägg · 9099 besökare

Fakta om Uno Gordon

Klubb
Utloggad @ 2024-05-18 19:57
Status
Legend
Erfarenhet
E-post
Länkar
14 juli 2007
Registrerad
Medlem
Användartyp

Presentation

Alltså inse vilken storsäljare Willyssons bokroman skulle bli. Rakt upp som etta på Englandslistan. Hur stort är inte det då? MEGASTORT!

Fan vilken synnerligen god smak Kalle Gustaf den XVI dristat sig med. Medalj av åttonde grad med högblått band till Uffe Lundell. ÄNTLIGEN!

Uno Gordon is back!

 A.D.H.D. (Alla Dårar Har Drömmar)

Några egna tankar och ord inunder (alltså helt oberoende av Mange Myt)

Lite vid sidan om. Avvikande ifrån gängse normer. Lite bakom flötet. Men likt förbannat levandes med drömmar ändå. Frän och diskutabel. Impulsiv. Galen. Manodepressiv. Somliga säger att jag inte är frisk eller riktigt klok. Om de bara visste hur nära sanningen de bränner då. Pressen vilar ständigt tungt som en våt filt över mina axlar. Men jag biter ihop så gott det går, försöker leva som förut, men handlingarna från igår, bubblar ständigt upp till ytan igen. Grumlar huvudet och tankarna. Men likt förbannat levandes med drömmar ändå.

Då ligger man lågt ett tag igen då. Numera Legend även med mitt nuvarande "nick". Sug på den!

Har snott faktan här inunder ifrån JimmyH men den är alldeles sann och fullständigt korrekt.

(x) haft sex med en HS-medlem

"SPORTKOLLEN I GULD VECKA 48"

TEMA: Vinnarmentalitet

Hej kära guldlyssnare! Nu har det äntligen blivit dags för  ”Sportkollen”  i Guld i en ny fräsch tappning.  Magnus Sjöstedt heter jag som förärats med denna programpunkt veckovis som jag skall försöka förvalta efter bästa förmåga.

Jag tänkte vi skulle börja med att avhandla Timrå IK. Timrå har ju inte rosat marknaden precis denna säsong utan fört en tämligen anonym tillvaro i tabellens bottenskikt. Dessutom har det varit ideliga krav på Challe Berglunds avgång inom vissa delar utav supportersfären. Jag tillhör dock kategorin som ogärna ser att man att skeppar iväg den ifrågasatta tränarduon Berglund/Nygårds av den enkla anledningen att jag inte tror det kommer bli någon synbar effekt i det långa loppet med en sådan rockad. Jag hävdar att det är spelarna ute på isen som skall göra jobbet. Och sedan anser jag också att det är många spelare som underpresterat under den första hälften utav säsongen.  Tomas Skogs t ex har ju inte varit någon källa till glädje direkt. Men nu har han börjat stabilisera upp sig men då är det dags för näste back att börja dippa. Robin Jonsson, det är dags att vakna nu annars kan du packa trunken och åka hem till Värmland. Om du nu inte är i harmoni med dig själv så borde du bli bedd om att bli bänkad eller spela enkelt åtminstone i egen zon och slå sarg ut tills du hittar ditt rätta jag igen. Det är ohållbart att dra på sig idiotutvisningar av ren bekvämlighet och ängslan. Nu får du rannsaka dig själv och visa lite tåga i fortsättningen.

 

 

Tänkte även vi skulle prata lite kort om Sundsvalls Saints.  Basketdamerna ni vet, jag hörde på en nyhetssändning i Guld i måndags att det fått stryk emot Solna Vikings. Det är väl inget uppseendeväckande egentligen, om det inte vore för att man leder stora delar utav matchen men blir skitnödiga när upploppsklockan ringer och viker ner sig av överdriven respekt för motståndet. Ni behöver inte be om ursäkt för att ni finns till tjejer, ni måste kavla upp ärmarna och tro på er själva all the way babes! Ni får inte bjuda bort segrarna på det här viset för att ni möter ett mer meriterat motstånd! Ni måste våga röra om i viltgrytan och peka finger åt etablissemanget! Hornen i pannorna måste stå rakt ut ända in i kaklet!

Ja som ni hör och kanske själva sett så är det lite si och så med vinnarmentaliteten vad beträffar lagidrott i Medelpad. Man gör inte sina hemläxor och tummar på grunderna och slutar tro på sig själva i avgörandets stund vilket får katastrofala följder.  Herrarna uppträder som gossebarn med mössan i handen som om man befann sig i söndagsskolan och damerna niger artigt och flyttar sig i sidled likt oskuldsfulla nunnor i kloster. Kan vi tumma på att vi skippar det här såsandet nu i fortsättningen och bara kör så skummet yr?

Jag hoppas verkligen det och sätter därmed punkt för denna gång och rundar av med lite hederlig rock’n ´roll signerat Dire Straits och ”Twisting by the pool”. Må så gott och krama varandra i trafiken så hörs vi igen om en vecka.