1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483474 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1124073

Sv: DM-final
Frisco:

När tikar avundsjukt hånar Modos förlust mot KB65 och alla uppståndelse kring ett så enkelt arrangemang, så kan vi fortsätta njuta av det ett litet tag till.

Läser man tikarnas gb. så inser man att de själva skulle skämmas över en förlust i en liknade DM-final och man tar det som ett kvitto för att Modo skämt ut sig. TIK-supporetern skulle inte kunna känna någon glädje över ett likanand earrangemang.

Det talar mer om dem än om oss. "The heart of hockey" - konceptet är något som de aldrig kommer att förstå, även om de inners inne trånar efter det.

DM-festen är verkligen ett heart of hockey bevis. Låt vara att det blev ytters tillspetsat av Foppa den här gången. Nu hoppas jag att man rider på det här till nästa DM. Låt göra det till en riktig distriktsfest i heart of hockey-anda, i stället för en parentes under säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: DM-final

NuMo: Jag tycker de är förbannat roligt att man arangerar en Dm-final, en chans för många hockeyspelare i de lägre divisionerna spela mot dom bästa!

Sen att den lokala ishockeyföreningen får sig ett extra lyft av såväl publik och media är ju fint, + att lokalbefolkningen får bevittna en hockeymatch utöver de vanliga!

Kommentera