1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481930 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1278442

Sv: Apropå ingenting...
Hur går det förresten med den där bronsstatyn av Kabben utanför arenan? Blev det någon motion inlämnad inför årsmötet? Har varit rätt tyst om ärendet länge, men kom att tänka på det av en ren slump.

Och Björn, har du fått någon mer respons från föreningen vad gäller en engelsk version av hemsidan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Petey21: Den lämnades in och antogs av årsmötet 2009, men att den absolut skulle vara i brons är inget som förordades i den motionen. :-)

Jag hörde inget mer under hösten 2009 och tog i vintras kontakt med dåvarande ordföranden Kågevall. Det ledde till att jag fick en trevlig pratstund med styrelseledamoten Henrik Bodén som redogjorde för långt de hade kommit då (i januari i år). I det skedet hade:

*Kabbens familj kontaktats och sagt ja.
*Man hade en kostnadsbild klar och bland annat fått intresse från åtminstone en namngiven stor sponsor - jag namnger dock inte sponsorn här med tanke på att det inte är officiell info.
*Man hade kontaktat 2-3 kända bildhuggare för att få designförslag.

Målsättningen var då att statyn ska stå på plats under jubileumsåret 2011 och jag har ingen anledning att tro något annat då jag inte fått någon annan information.

Vad det gäller de engelska sidorna antar jag att det är en formaterings- och designfråga då jag inte fått något negativt besked efter att jag lämnade in slutversionerna av texterna.

En sinkande faktor är ju att vi sedan i somras inte längre har någon webmaster anställd på kansliet.

Redigerad kommentar

Kommentera