1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483945 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1300797

Sv: MODO-TV
shinzawai:

Att sådana som Hasse får fortsätta att dra ett löjets skimmer över hela föreningen är ganska talande för hur MoDo har fungerat de senaste åren. Det finns gott om supportrar som helt gratis skulle kunna göra ett betydligt bättre jobb med MoDo-TV, men som tack för lång och trogen tjänst så ger man istället "Hasse" fritt spelrum. Solidaritet inom klubben anses viktigare än att erbjuda en attraktiv produkt.

Nedläggningen av forumet är ett ganska tydligt exempel på detta, eftersom man med all sannolikhet visste att detta skulle leda till minskat intresse. I ett läge där man har förlorat spelare som Zuccarello, Forsberg, Näslund och Pikkarainen, och dessutom missat slutspel i två säsonger i följd, skulle nog de flesta vara överens om att det är viktigare än någonsin att ha en bra kommunikation med supportrarna. Men icke. Istället försöker man smita undan från kritiken genom att försämra möjligheterna för kommunikation mellan supportrarna och mellan supportrar och klubb. När personer inom organisationen använder känsloargument för att censurera eller till och med stänga ner ett helt diskussionsforum, då är man ute på rejält hal is.

Jag är så trött på daltandet och ryggdunkandet. "Hasse" är en katastrof, både som krönikör och frågest... förlåt, påståendemaskin. Med andra ord ska han bort, bort, bort, oavsett hur populär han är inom de egna leden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO-TV
Bad_Brett:

Amen! Det är en katastrof.
Kommentera

Sv: MODO-TV
Bad_Brett: Skriv till ledningen!
Kommentera