1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481547 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1310480

Sv: Apropå ingenting...
Gidde: Javeblad kanske skyllde på att domaren såg ut som en av spelarna, när han tog sitt livtag och vände upp och ner på Fredriksson.....
;-)
Allvarligt talat: kan ju ha berott på uppsåtet sas och hur man bedömt resp spelares möjligheter att hinna besinna sig. Det märks iaf att förseelser mot domare och funktionärer genomgående får höga straff, vilket är bra.

Till sist en fråga till dig och övriga modoiter härinne: kan ni ärligt säga att Hedmans straff känns för hårt?
Själv hade jag räknat med ett betydligt hårdare straff.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Huge:

"Till sist en fråga till dig och övriga modoiter härinne: kan ni ärligt säga att Hedmans straff känns för hårt?"

Nej absolut inte för hårt, jag hade hoppats på 2-3 matcher, då denna armbåge är lik den Halonen delade ut tidigare mot Fasth. Hade det blivit 5 matcher + böter hade jag tyckte att det hade varit för hårt.

Tror också att du missar varför de flesta modoiter är upprörda. Det är inte avstängningen i sig utan snarare hetsjakten på Hedman i media och alla påståenden om att han är en återfallsförbrytare. Sedan blir det inte bättre att att man tar fram situationerna med Wallin och Schubert som "bevis" på att Hedman är en feg, ful spelare som ska straffas hårdare. Dessa situationer är ju klockrena tacklingar och ska ej leda till extra bestraffning när han nu blir avstängd. Det var ju detta Boork och Nyström mfl helst hade sett med sina skriverier.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Jag skrev direkt efter matchen att tre matchers avstängning skulle vara rimligt så jag tycker att straffet är helt ok om man inte tar hänsyn till hur nämnden dömt i andra fall. Det känns däremot fel att han får ett hårdare straff än Halonen fick för sin armbågstackling.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: Jag tycker 3 matcher känns fullt rimligt.
Kommentera