1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481692 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1338327

Sv: RE-building the future 2011/2012
spud: Blomqvist får väldigt lite istid nu, och hur ska man behandla en spelare som John Westin när han kommer tillbaka? Anton Byström?

Är man tillräckligt bra så får man spela, även som junior. Det är en tankegång som är relativt återkommande i våra kretsar. Men någonstans kanske man måste ge en ung spelare en viss mängd istid också. Det är inte alla som kommer in och tar en given plats i truppen. Det är väldigt svår balansgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bittesehr: Man måste åtminstone ha 14 forwards i truppen som håller för elitseriespel, annars blir det kris. Kolla bara på Timrå. Jag tycker att vi kan släppa Häggström till någon allsvensk klubb, det skulle han må bra av. Blomqvist kan få vara med och konkurrera om en plats, men om han inte höjer sig till nästa säsong så bör han också släppas till allsvenskan.

På backsidan så bör Hållberg, Bonsaksen och Larsson släppas iväg. Hasse kan få stanna som extraback efter att ha varit helt ok i år.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012

Bittesehr: Hållberg måste vi ersätta med en bättre back. Blomqvist kan vi ersätta med Anton Byström och John Westin. Hasse, det vette tusan. Just nu gör han sin bästa säsong på mycket länge och fortsätter han spela så så är det en back vi ska ha kvar.

Men jag håller med NuMo (Ja, igen), vi behöver ett år med kontinuitet.

Kommentera