1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481787 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1353104

Sv: Linköping - MODO Hockey 2011-02-24
Poffa: PP säger att smällen tar i huvudet och Challe bänkar AH. Det är väl starkare argument än vad ni kommer med. "DU har fel!" "DU måste vara blind"...för fan det är som att prata med femåringar ibland...

Edit: Numo! Pedofilskämt angående "det är som att prata med femåringar" undanbedes vänligen men bestämt. Kom igen nu, du kan debattera också!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping - MODO Hockey 2011-02-24

Olle: Jag ska skriva långsamt, så du förstår...

PP säger att smällen tar i huvudet, betyder det att Hedman siktade på huvudet? Nej, för ser man tacklingen med något sånär öppna ögon så ser man att smällen riktas mot kroppen. Men andra ord, ditt antagande om att tacklingen medvetet är riktad mot huvudet saknar helt stöd i videosekvens OCH uttalande av PP.

Challe bänkade hela kedjan plus Hasse Jonsson. Hade de också tacklat någon fult? Challe har dessutom i efterhand sagt att han försvarar tacklingen, efter att han sett filmen. De gånger tidigare då han "hängt ut" en Modospelare har han inte tagit tillbaka detta efteråt. Det betyder alltså att din tolkning av bänkningen OCH hans återtagande av kritiken helt saknar stöd.

Starka argument du har som grund för din teori. Några antaganden som bara är sanna i ditt huvud samt övertolkningar av det de inblandade sagt.

Kommentera