1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1353112

Sv: Linköping - MODO Hockey 2011-02-24
Poffa: PP säger att smällen enbart tar i huvudet. I mina öron väger det tyngre än att DU säger att den inte gör det, med tanke på att det är omöjligt att se av tv-bilderna. Att challe sedan går in och reviderar en totalsågning av egen spelare, det är väl bulle för honom men det är ju liksom på sin plats också, eller hur?

DU tycker att JAG är dum i huvet men allt du har att komma med är dina egna subjektiva åsikter. Att Challe öppet kritiserar AH efter match plus att PP säger att smällen tar i huvudet, väger i mina ögon tyngre än att Challe tar tillbaka sågningen och DU säger vad du tycker i frågan.

Det blev ju som jag sa, ni bitchar för att jag råkar vara timråit. Det hade varit intressant att höra hur "neutrala" fans tycker i frågan. Då räknar jag inte Nyström osv. som redan fördömt det hela.

Ja just. DU tycker att det är en oavsiktlig smäll som OLYCKLIGTVIS tar i huvudet medan jag tycker att det är en medveten smäll i huvudet. Det kanske ska nämnas så du inte går igång fullständigt på det jag skrev i inledningen.

Om AH hade velat träffa kroppen på PP så hade inte PP's kropp flugit som en jävla vante och slutligen landat på huvudet med ansiktet neråt. Hur svårt ska det vara att förstå? Det är en medveten tjuvsmäll. Hur resonerar du förresten med att han skall frias bara för att den är oavsiktlig? När har det någonsin fungerat så i svensk hockey?
Kommentera