1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481867 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1368449

Sv: MODO Hockey - Rögle 2011-03-28
bj21: Challe är dum i hela jä**a huvudet!!

Vi har ett bra lag, på papperet klart bäst i ks, ändå med 6 omg spelade har vi inte varit på uppflyttningsplats en enda gång, vi hade världens chans igår att ta tag i taktpinnen men Nääää, bakåt är det div 1 klass och framåt finns ingen fart, ingen smartness och väldigt lite vilja.
Spelare som hedman och tollefsen är mest bara löjliga då dom inte smäller på och försöker väcka laget, slovakerna har kört fast som många andra, spelare som lever på sin skickliga skriskoåkning i madsen, häggström, danielsson kommer ingenstans och vart är farten i allmänhet?? Vi har så förbannat dålig fart igenom mittzon att det är helt omöjligt att trampa runt på kanterna.

Challe verkar inte inse fakta eller så döljer han det bara för att han tror att det är de media vill höra.

Spela nu för böveln byström och kanske john vestin som har lite fart under rören, minimera speltiden för timmy,okt, eriksson,svarten, mm låt ahrling få lite speltid för som det ser ut nu KAN DET INTE BLI VÄRRE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Rögle 2011-03-28
Berka:

Nej, det som måste göras är att Challe får sparken idag och att någon annan tar över laget de sista fyra matcherna. Då har vi åtminstone en chans att klara oss kvar. Är Challe kvar så är det helt kört.
Kommentera