1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480980 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1382061

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: Brände ut Sundström och Skröder? De spelade ju massor och var precis lika viktiga de två säsongerna innan. Skillnaden i år var att man tappade en kille som kunde bära upp pucken och vara en dribbler. Då blev Skröder tvungen att axla en mantel han inte klarar av. Han är inte den typen av spelare, så om han sätt med Danielsson eller någon annan snabbskrinnande "brunkare" så händer ingenting. Nej, låt Skröder vara i den roll han passar bäst. Då får man honom att göra mål igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Jag hittar inte artikeln nu, men jag är helt bombsäker på att Susse i allehanda gick ut och sa att det var dåligt att vi hade sån tunn trupp och att det satte press på de som var tänkta att producera och således brände ut dom. Självklart menar han bland annat sig själv och Skröder (som visserligen producerar som tusan ändå), de var inte lika bra i år som tidigare säsonger, playoff undantaget för Sundström. Att Sundström genomgick en personlig tragedi får självklart räknas in.

Och just det är poängen jag försöker göra, vi måste se till att sprida ut de som kan producera i olika kedjor så att inte all press hamnar på en och samma kedja att de ska producera varje match för att vi ska kunna vinna.

Därför tycker jag att Dicken och Nicky D ska vara i en kedja, Skröder och Sundström i en annan. Detta är dock i dagsläget, det kan ändras beroende på vilka spelare som kommer in härnäst.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K:
Skröder - Sundström - Hari
kanske kan funka?

Vet inte så mycket om Hari, men kanske han kan vara en ny Zuccarello?
Kommentera