1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1382298

Sv: RE-building the future 2011/2012
Portello: De tror fortfarande på Dick och genom att ge ett erbjuda ett kontrakt så har de kvar rättigheterna. Allt annat skulle vara korkat då Dick verkligen har potential om han får ihop allt. Jag tror dock inte att Detroit är främmande för att låta honom spela ett år i MoDo under Samuelssons, Näslunds och Forsbergs för att bli ännu mer redo för NHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky:

Axelsson har ju haft skadebekymmer med sina diskar i ryggen nyligen, vilket får mig att hoppas att han väljer det något säkrare alternativet ES framför NHL.

Jag tror att Dick har en strategi över det kommande året att se om han kan bli stark nog för NHL genom Modo. Bättre mentorer än de som finns i Modo går dessutom inte att finna.

Risken kanske däremot är att han går skadad ofta även hos oss. Fast å andra sidan har ävl vår barmarksträning blivit bättre de senaste två säsongerna.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Wayne Gresky:
Visst är det som du säger att dom erbjuder kontrakt för behålla rättigheterna , men största frågan är väll endå om Dick villig kämpa för att komma till NHL eller om förväntar sig få sin NHL karriär serverad på silverfat som när sist han åkte över , det är ju verkligen inget dussinlag vi snackar om i Wings så och konkurensen om platserna är ju stenhård så är han inte villig ta tid i AHL om inte tar en plats så ingen större ide han åker över i min mening
Kommentera