1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481015 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1383892

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K:

Givetvis ser jag gärna att juniorerna kan börja ta för sig, men jag är ändå skeptisk till hur bra exempelvis Hersley och Ahnelöv kommer vara. Vi ska även komma ihåg att Tollefsen spelade betydligt sämre efter skadan. Förhoppningsvis berodde det på att han fortfarande hade känningar i foten, men jag är ändå lite orolig. Det hade känts bra med en Timander anno 2007 i den här backbesättningen.

Men förhoppningsvis kan Uffe få ut lite mer av spelarna och framförallt lägga upp ett bra försvarsspel. I sådana fall kanske vi klarar oss med ett lag som är lite svagare på pappret. Luleås och AIK's trupper imponerade väl inte på någon inför förra säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Bad_Brett: Ahnelöv kommer att överraska dig och många andra. Vad jag hört så har han varit otroligt bra långa stunder borta i Nord Amerika, men som sagt har skador förstört chansen till spel i NHL.

Största problemen är fixade i och med att man opererat honom så jag tror inte att han kommer vara borta speciellt mycket kommande säsong.

Om Ahnelöv skulle vara så dålig att vi pratade 7-8:e back hade aldrig Uffe och Näslund tagit hit honom, det är jag 100% övertygad om.

Hersley är väl den enda som jag är lite oroad över men han är ju plockad hit för att producera i PP och inte hålla rent i egen zon.
Kommentera