1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484267 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1388311

Sv: RE-building the future 2011/2012
Men jaha? Ingen Pikkarainen? Har vi det så dåligt ställt med pengar så att vi inte kan ha varken Pikkarainen eller Nagy? Eller försöker Markus få hit tre riktiga klasspelare för en redig peng?

Tror fortfarande på firma 1921, men det är ju snart dags att gå på is!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
henkelainen:

De som hängt med under våren/ sommaren på de "största" Modobloggarna minns kanske vad som har kommit fram (rykten, sakliga argument) angående "Timmy" och "Pikka". Rykten är rykten och många av dessa som framförts har aldrig bekräftats från dels officiellt håll (förklarigt) eller från ni som bor trakten (bor själv på "plattlandet").
"Timmy", något om att han hade "gjort" bort sig, något som inte gillades av den övriga i truppen!. Han har även uttruckt sig att om han skulle flytta på sig, så skulle det aldrig bli till en klubb där han riskerade att möta Modo. Därav Leksand!?

"Pikka" har det skrivits en hel del rykten om hans alkoholmissbruk. Defenitivt en back som ledningen vill ha, men tror inte det handlar om pengar här utan om att "Pikka" helt enkelt inte ställer upp på klubbens alkoholpolicy.

Vad tror ni?
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
henkelainen:

Vad gäller picken så var det väl ett ultimatum från MoDo's sida. Pengarna var inget problem i det fallet, men tydligen så var det för tuffa krav från MoDo som gjorde att picken valde att ta sin pick och sitt pack och dra vidare.
Kommentera