1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481249 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1389472

Sv: RE-building the future 2011/2012
Nikki Nine: lol, det hade jag totalt missat.

Dock säger ju de där kedjorna egentligen inte så mycket, mer än att de verkligen vill ge Ryno och Samuelsson Jr chansen, i och med att två "forwards av Susse-klass" skall in.

Martin S: En intervju med vår nya backup-målvakt hade jag tyckt varit intressant, tror knappt jag vet hur han ser ut ens.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson: Vi kommer att ta ett snack med Anton, vem vet, det kanske dyker upp fortare än du tror..
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson: Håll ögonen öppna då :)
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
Gustafsson:

Jag tror att OM Ryno håller så kan en kedja med honom, Dicken och Nicky D vara väldigt bra, även fast många vill ha Nicky D i en tredjekedja. Vi får inte glömma att han faktiskt var näst bästa målskytt förra säsongen och medan jag förstår tanken bakom MAD-kedjan så kan jag inte hjälpa att tycka att Nicky ska spela högre upp, med bättre spelare.

Med Madsen och Andersson kanske man kan spela Byström eller annan junior med hyfsat försvarstänk? Det skulle bli en rejäl tvåvägskedja ändå tror jag.

Skröder-Sundström-X
Axelsson-Ryno-Danielsson
Madsen-Andersson-Byström
Hedman-X-Forsberg

På backen kanske det inte är helt omöjligt att vi kan få låna Philip Samuelsson? Pittsburghs organisation börjar få en hel del backar som ska ha speltid, och Philip kanske utvecklas mer i Elitserien? Skulle åtminstone vara en billig lösning och som skulle skapa en viss konkurrenssituation samtidigt som vi ger de yngre spelarna chansen att få spela.

Tollefsen-Meyer
Pöck-Ahnelöv
Samuelsson-Hersley
Westin, Byström, Bohman, Larsson

Lite riskfyllt kanske, beroende på var Ahnelöv och Hersley står.

Slänger med en intervju med Uffe som jag fick bubblad av T T. Jag blir nästan lite kär i Uffe när jag läser detta citat:

"- Jag gillar snabba spelvändningar eftersom det är ett väldigt effektivt sätt att spela hockey på. Sedan handlar det mycket om att ta kloka beslut, spela intensivt och jobba riktigt hårt för laget i varje byte under hela säsongen. "

Redigerad kommentar

Kommentera