1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1392169

Sv: Swedbank Arena.
Dirigo:

En punkt:
- Se senaste bokslutet.

Några punkter:

- Minskad försäljning av årskort.
- Tomma reklamplatser.
- Ras i souvernirförsäljningen.
- En dålig hemsida med en ännu sämre webshop, numera dessutom utan forum vilket innebär mycket färre besökare och därmed försämrad kontaktyta med fansen.

Sedan kan det ju vara elakt att skylla allt det här på marknadsavdelningen och dess chef, men har ni sett röken av några konstruktiva försök att vända trenderna? Lite rabatterade biljetter till supporterklubben är inte något som räddar ekonomin. Om man har en marknadsavdelning som bara sitter och väntar på att laget ska spela bra igen för då säljer allt sig självt så behöver man ingen marknadsavdelning.

Han har givetvis åstadkommit positiva saker också, men i mina ögon känns den här sidan av föreningen inte alls lika proffsig som den sportsliga nu blivit. Om MoDo ska återta sin position som en av landets ledande hockeyföreniingar så räcker det inte med att vara medioker eller ok på marknadssidan, det krävs mycket mer än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Swedbank Arena.
Wayne Gresky: Jag håller med i sak. Sedan är frågan hur mkt av denna kritik som kan tillskrivas honom. Jag får uppfattningen att han involveras för mkt i operativa aktiviteter när han i huvudsak borde husera främst på taktisk/strategisk nivå.
Kommentera

Sv: Swedbank Arena.
Wayne Gresky: Dessutom kan det tilläggas att han helt enkelt inte verkar ha någon större koll på någonting när man tar kontakt med honom. Virrig som få är den känsla jag har fått av honom.

Berka: Jag hade faktiskt inte heller klagat om vi fick Hannula, känns som att han borde kunna vara ett riktigt bra komplement i en av de två toppkedjorna.

Schremp - Sundström - Hannula
Axelsson - Ryno - Danielsson

T.ex.
Kommentera