1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1395563

Sv: RE-building the future 2011/2012
Isse: Nej, för att Skröder tvingas i sådana fall ha mycket puck. Jag vet självklart inte om hur kemin kommer att fungera mellan alla spelare, men jag VILL ha en duktig puckhållare med Sundström och Skröder. Skröder har alltid producerat som bäst när han slipper bära pucken, utan kan istället koncentrera sig på att komma in framför mål och och vinna puck längs sargerna. Då kan han också kontra lite mer än det senaste åren då han hamnade i en roll där han skulle bära upp pucken. Danielsson, Samuelsson med flera är i mina ögon FULLSTÄNDIGT fel tillsammans med Skröder helt enkelt.

Om man sedan sätter Schremp eller Axelsson där kvittar, men jag tror att man skulle få ut mycket mer ur Susse och Skröder med en sådan i den rollen. Dessutom tror jag att en kedja med Schremp och Axelsson skulle få på tok för stora problem i egen zon, så den faller nog även av andra orsaker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Skriver under på precis allt av det där.
Kommentera

Sv: RE-building the future 2011/2012
J F K: Lite motsägelsefullt tycker jag eftersom Samuelsson visat sig mycket bra som puckhållare. Jag tror inte att det finns någon i laget som passar bättre på den platsen, möjligtvis att Axelsson skulle kunna göra sig bra där också.
Kommentera