1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1413663

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
Petey21: "Vad säger du förresten om tilltaget? Är det okej att slänga sig om det egna laget får fördelar av det? Tycker du inte att han bröt mot regel 576?"

Det är DU som tolkar det som en diving, jag har redan kommenterat saken: tycker mer att S av pur förvåning och pga obalans är mkt lätt att fälla i det läget och att det inte handlar om nån diving öht.
Möjligtvis att han sprattlar lite med benen i vädret när han väl ligger ner, som jag kan kritisera.

Noterar även att domarna inte dömde för nån diving, nåt dom tvärtom brukar vara relativt bra på att döma för i liknande situationer.
Speciellt när dom har en känsla av att tvån för interference kan ha varit lite hårt dömt och att man direkt tar för diving för att kompensera lite, sas.
Nåt man inte gjorde i det här fallet, vilket kanske kan tyda på att man var rätt säkra på att det inte var nån diving.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MODO Hockey - Brynäs IF 2011-10-12
Huge: Varför skulle de här domarna vara bra på att bedöma just diving när de uppenbarligen var helt inkompetenta att bedöma allt annat?

Domarna visade inte ut Madsen, de brukar vara bra på att visa ut för checking to the head, alltså var det ingen checking to the head.

Att tro att domare alltid kan göra en bättre bedömning i ögonblicket än vad någon som granskar en situation ur fem olika vinklar i ultrarapid är tämligen naivt.
Kommentera