1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1422092

Sv: Apropå ingenting...
Wayne Gresky: Rasistiska tillmälen är sensitive shit, det är bara att tugga i sig. Det är därför det blir utredning om huruvida Osten skrikit neger åt Hagos eller ej.
Sen tycker jag inte att landet blivit mer nipprigt efter SD:s inträde. Däremot är det väldigt tydligt att det finns jävligt mycket känslor i ingenmanslandet, oklart definierat av dom som kallar dom på andra sidan 'PK-ister' eller 'rasister'.

Vad gäller Enhörning förstår jag inte vad hans fall har med Sevc att göra. Det brukar finnas en uppenbar anledning till att pedofiler inte får sina namn i tidningen, där hänsyn tas till offret/-n. Om du kollar in Enhörnings fall lite närmare förstår du säkert varför detta gäller även här.

Vad gäller 'tänk på barnen': ja, det är så klart möjligt att hålla barnen borta. Många gör ju det också. Det gäller inte minst själva utförandet av sporten. Åtminstone här i Tjockhult har hockeyns 'drängmentalitet' så dåligt rykte att majoriteten i min bekantskapskrets aldrig skulle drömma om att låta sina barn spela.
Skitnödigt kan tyckas, men likväl. Huruvida detta är ett problem för sporten eller inte är väl upp till dom styrande att avgöra.

Om jag sitter och kollar hockey på TV med mina kids kommer jag i a f tycka att det är jävligt pinsamt om någon timråit börjar skrika fitta åt andra spelare när dom intervjuas. Och nej, det handlar inte om att barnen tar skada och får men för livet. Det handlar om att det känns så jävla lågt och korkat. 'Han som skriker fitta där, han hejar vi på och tycker är bra. Han säger lite tossiga saker ibland bara. Ok, kids?'
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bragd-Birger: Jag håller väldigt sällan med dig, men i det här fallet skriver jag under på rubbet.
Kommentera