1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482803 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1424602

Sv: Apropå ingenting...
Poffa: Ber isf om ursäkt om du tog det så, tycker att jag ändå på ett någorlunda vettigt men kanske lite vasst sätt påpekade att du av sammanhanget borde ha förstått vilken attack och vilken funktionär jag avsåg.
Och att jag därför hade en känsla av att du medvetet försökte spela oförstående, därav mitt ngt vassa svar.
Men ber som sagt isf om ursäkt, var inte alls meningen att "hoppa på" dig på nåt sätt.
Du skulle bara veta hur mitt ursprungliga svar till dig såg ut, innan jag insåg att det lät lite väl vasst och dumförklarande.
Jag insåg ju trots allt till slut att du kanske bara ville ställa en enkel fråga därför att jag möjligvis kan ha uttryckt mig lite oklart.
Även om jag själv som sagt inte tycker det....   ;-)

"Själv är jag rätt övertygad att han kommit undan med sitt verbala påhopp på domaren, om han inte slagit av klubban mot plexit. Detta baserat på att han inte fick matchstraff förrän han slog av klubban."

Ja, om det nu stämmer så känns det isf märkligt att han fick matchstraffet efter klubbdemoleringen och inte efter att ha attackerat domaren verbalt i första skedet.
Men det scenariot hade jag ju heller ingen aning om när jag skrev mitt inlägg.
Jag utgick ju ifrån att han helt enkelt fick sitt matchstraff efter den verbala attacken och att man sen spädde på straffet efter klubbdemoleringen och att den verbala attacken ändå vägde tyngst vid straffbestämningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

Huge:

Vi var ju på matchen vet du, så det är som Poffa skriver.

Jag läste faktiskt också ditt "attackerade" som att han attackerade fysiskt och inte verbalt, så jag var också på gång att skriva samma fråga som Poffa skrev.

Det är svårt detta med att skriva, man kan läsa saker på så många olika sätt...

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Huge: det var nog en samlad bedömning av de verbala attackerna och vevandet med klubban som föranledde matchstraffet och avstängningen. Wernblom höll ju igång ett bra tag där och det var inte bara han så det var kanske inte så lätt för dommarna att ta snabba beslut.
Karln var ju helt galen och dommarna var nog lätt chockade och handlingsförlamande.
Kommentera