1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482647 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1474556

Sv: MoDo - Linköping 120306

orion:

Jag håller med om att det såg illa ut att bara passa omkring pucken i egen zon. Hade jag varit Djurgårdare hade jag blivit rosenrasande. Nu förstår jag att de inte gick för fullt, men de hade ju kunnat dumpa in några puckar på mål eller eller något, om än bara för syns skull.

Lite förmildrande omständigheter är att Djurgården faktiskt hade saker å ting i egna händer. Om de hade hade legat några poäng efter Linköping och kämpat och slitit som djur för att ta en trepoängare mot HV 71, hade det varit mer uppseendeväckande.

Tyvärr kommer vi att få leva med denna typ av problem. 2007 lät MoDo Krizan vila i de två sista matcherna mot Mora, vilket indirekt gav dem en slutspelsplats. Igår lät Luleå Elias Fälth vila. Det är så det fungerar helt enkelt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Linköping 120306

Bad_Brett: Jag tycker att MoDo gjorde ett ärligt försök att vinna matchen ända fram till Linköpings kvittering.  När kvitteringen föll blev det viktigare att gå in i slutspelet med en positiv trend än att chansa desperat på att vinna matchen.

Jag kan tillägga att jag tycker att Slacker-Challe gjort sig mer förtjänt av några extra arbetsveckor i kvalserien än Guld-Harald. (Även om jag hellre hade sett LHC i kvalserien.)

Sen ett stort tack till Luleå som var proffsiga nog att vinna sin match, respect!

Kommentera