1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482740 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1484845

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Riktigt smart att av Brynäs att peta ut ögat på Nihlstorp. Färjestad har ju chanslösa utan honom. Gurra och grabbarna sitter nog och myser nu.

Lite tragikomiskt är att jag förutspådde detta senast, även om den trevliga moderatorerna i Brynäs-boken plockade bort mitt inlägg. Jag skrev varje fall någonting i stil med att Granström skulle låtsas bli intacklade i Nihlstorp för att få bort honom så att Silfverberg kan lägga in den i tom kasse (och sedan få beröm för sitt fantastiska skott).

Det känns märkligt att sitta och heja på Sanny och Råttan, men Järnkrok är en av de spelare i hockeyvärlden som jag har minst respekt för och det säger väl det mesta. Att sedan Silfverberg, Larsson, Ekholm och Svedberg också är filmande gnällspikar gör ju inte saken bättre. Usch.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Kul att se att gnället riktat mot Brynäs stjärnor når nya höjder från din sida. Det blir liksom lite komiskt när gnället kommer från en modoit som supportar ett lag som inte direkt består av spelare som besitter speciellt mycket talang och dessutom är de gnälligaste i elitserien. Som modoit kanske du i alla fall kan hylla den ståtliga sködpaddan som Sunken gjorde igår, inspirationen kom från Hari så du kan känna dig stolt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett: Det är bara att titta på situationen när Wännströms klubba olyckligt lyckas ta sig in i hjälmen på Nihlstorp så ser man att det självklart inte är avsiktligt.

Det blev ju ingen utvisning heller. Men en otäck skada, väldigt olyckligt.


Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Rosén har blivit avslöjad ett par gånger nu. Spel med små marginaler rådde för straffen och nu utvisning. Han har inte varit särskilt bra i serien mot SAIK, nu när det går lite fortare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Bad_Brett:

Ja, vinna till varje pris har Brynäs verkligen tagit på fullaste allvar.

Kommentera