1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1489870

Sv: Apropå ingenting...

arnio: Nu ska jag ta det hela från min synpunkt.

 Jag håller på två lag inom idrotten. Modo och Manchester United. Båda två sedan någon gång på sjuttiotalet.

 Igår kom Ashley Young ur offsideposition, fick en passning, touchade en motståndare och föll som en fura. Resultatet blev straff och frilägesutvisning. ManUnited låg redan innan matchen först i serien och hade fem poäng till godo till värsta konkurrenten Manchester City. När motståndarna som var av det sämre slaget får en straff emot sig och en spelare utvisad efter en kvart, så är matchen mer eller mindre redan slut...

 Saken är den att jag skämdes. Jag satt och hoppades att domaren skulle varna Young och upphäva straffen. Sådant där fusk HATAR jag. Jag gillar inte fjantiga bortförklaringar som "alla gör så" osv. För mig fuskar man inte så grovt.

 Nu tycker jag inte United är värre än ett annat lag, men skulle man vara det så skulle jag acceptera den åsikten. Så var det när C Ronaldo spelade för klubben. Han filmade mest i ligan och jag ville ha honom såld. Även om jag älskar laget och Ronaldo var en lysande spelare så ville jag inte ha en sådan fuskare i laget! Tar en motståndarsupporter upp den tiden med Ronaldo så kan jag inget annat än att hålla med dem. Klart som fan att Ronaldo filmade mest, klart som fan att det är tråkigt att "mitt" lag fuskar, klart som fan att jag ändå håller på dem, trots att jag skäms för hans agerande. 

 Går vi in på Modo så ogillar jag starkt att vi har Danielsson som sätter in skitfula armbågar och slashingar, men han åker i alla fall i nästan alla fall ut för skiten. Det är heller inte lika medvetet, utan det sker i stridens hetta och i efterhand så har han den goda smaken att erkänna att han gör fel. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Kontentan med mitt resonemang är:

Hur kan det komma sig att vissa lags supportrar är fullständigt renons på självkritik? Till den grad att man bara gör sig löjliga så driver man sin tes med skygglapparna på. Oerhört märkligt.

Kommentera