1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481130 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1489880

Sv: Apropå ingenting...

J F K: Holtet som filmade i match 3 eller 4 då? Har det gått obemärkt förbi?

Elitidrott idag handlar enbart om resultat. Tror nog Sir Alex inte brydde sig om Ronaldo filmade till sig sina straffar, huvudsaken var/är att poängen rullar in.

Givetvis är det moraliskt fel, men det är något vi får leva med.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Macahan: Sir Alex sålde bort Ronaldo så jag tror inte han var odelat positiv till det beteendet. Ronaldo var "vår" bästa spelare.

Ni gör er ju dummare än jag hoppas att ni är. Klart som fasen att andra också fuskar. Jimmie Ericsson och Goren i vår matchserie. Det jag och många andra hävdar är at Brynäs med Järnkrok i spetsen bara är klart värst, inte att alla andra är oskyldiga.

Jag har kritiserat Hari flertalet gånger för hans korkade utvisningar (som den mot FBK i kvarten av J-sm.) Vi har kritiserat Danielsson. Vi -till skillnad från många andra tydligen- kan erkänna att modo är inte exemplariska. Det vi saknar är er självkritik. Jag hade tyckt att Järnkrok är den värsta filmaren i elitseriens historia oavsett om han nu spelar final på tisdag eller om han nyligen spelat klart kvalserien. Helt djävla oavsett om du trott att det handlat om avundsjuka eller håna de som ligger.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Macahan: Man kan vinna titlar och bucklor med fusk, men man vinner inte respekt. Brynässupportrarna har all rätt att glädja sig åts lagets tillfälliga framgång efter ett decennium i bottenträsket, men att tro att hockeyfans som inte håller på laget ska imponeras av ett systematiskt fuskande är inte bara naivt, det är korkat. Tyvärr överskuggar alla dessa filmningar all spelskicklighet som finns i laget. 
Kommentera