1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484336 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1527027

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

J F K: och med troll menar du någon som kritiserar Modo och deras helgon Näslund?

Men okej, vist kan ordvalet av doping vara felaktigt från min sida. Men det jag bl.a vill framföra är att ni börjar ta över Färjestads plats som Sveriges mest hatade.

Om nu Näslund hade resonerat som Loob, och tvärt om. Hur hade ni då resonerat om den överenskommelse man hade i Hockeyligan?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story

Demonen: Då ska jag bemöta inlägget.

Marcus är inget helgon. Ska du dessutom kritisera i det här fallet så ska du kritisera styrelsen, för det var styrelsen som beslöt att man skulle öppna för att ta in Steen. Inte Näslund...

Jag upplever inte alls det som om alla hatar oss. Att en del har svårt att acceptera att vi hänvisar till regeln om att plocka in korttidskontrakterade spelare när en nyckelspelare fått en långtidsskada har jag viss förståelse för. Man får ju tycka precis vad man vill.

Det är klart. Hade Modo inte suttit i situationen att man haft NHL-spelare som är beredda att spela "gratis" för klubben så hade jag givetvis gärna sluppit lockoutade spelare i elitserien. Det hade passat oss mycket bättre då.

Sedan är det inte bara vi, utan både Frölunda och Brynäs har ju gått emot det beslut hockeyligan tog. Brynäs klarar sig förvisso genom en teknikalitet, men alla begriper givetvis att de går emot intentionen med hockeyligans beslut.

Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Demonen: Jag tror faktiskt att du blev avstängd pga. din intellektuella överlägsenhet och förmåga att med perfekta dräpare täppa igen truten på resten av gästboken.
Kommentera

Sv: Hockeyligan - the Lockout Story
Demonen: Med troll tror jag menas någon som precis registrerat ett konto och ger sig in i diskussionen med det tonfall och det ordval som du gör. Kul att du vill vara med på hockeysnack men börja förslagsvis med att bygga en bas med diskussioner på Brynäsboken istället för att slänga dig in med dryga kommentarer hos Modo och Luleå. Rena provokationer som du håller på med är trolleri.
Kommentera