1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481600 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1535455

Sv: Apropå ingenting...

Är det bara jag som tycker lehtuvori har tappat mycket av sitt relativt säkra och enkla spel, han gör så många urbota korkade saker ibland.

Ta tex i brynäsmatchen senast på OT då modo har en utvisad dvs 3 man på banan och får en kontring 3 mot 1, lehtuvori är sista man i anfallet och puckbärare då han försöker slå en passning mellan benen på deras back men träffar skriskon, och brynäs får ett vändning och 2 mot 0 läge som dom turligt missar.

detta var bara ett exempel på halvtaskiga beslut av finnen. jag tycker det såg vansinnigt mycket bättrre ut när dom spelade byström med cumiskey, byström spelade enkelt och säkert hemåt, inge kladd med puckarna och cymiskey tilläts vara så offensiv och fylla på i anfallena som han är ruskigt bra på

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Berka: Jag tycker att det var en helt fantastisk situation i matchen. Härligt att man går fram allihop i sudden och försöker avgöra.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Berka: Han får inte ens följa med som tredje man i det läget. Minst en måste vara med hemåt...

Sedan är det som du säger. Man MÅSTE få ett avslut på mål i en sådan kontring för att förhindra en spelvändning åt andra hållet. Ingen chanspassning eller försöka dribbla en back. Skott mot mål och sedan stenhårt jobb hem.

Kommentera