1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481603 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1535506

Sv: Apropå ingenting...

Frisco: Självklart är det roligt för publiken, men att gå till anfall med alla tre spelarna i det läget är vansinnigt. Jag hoppas att vi spelar för att vinna matcherna, inte för att göra publiken glad.

Sedan är inte Lehtivuori bra, men det beror också på att han spelar med en spelare som är väldigt lik honom. Han och Cumiskey får inte bort motståndare framför kassen. De gillar båda två att fylla på offensivt och är bra på att spela upp pucken. De är helt enkelt oerhört lika i spelstilen. De ska INTE INTE INTE INTE spela ihop!

Jag tycker man ska sätta Ahnelöv med Cumiskey och ge honom en enda uppgift. Se till att defensiven fungerar. Ahnelöv ska inte spela med smp marginaler eller transportera för mycket puck. Han är en väldigt bra "stay at home defensman", men nu när han kommit med i landslaget och allt verkar han tro att han kan spela ett spel han inte klarar av. Med Cumiskey skulle han kunna gå tillbaka till att göra det han är riktigt bra på utan att känna någon press att tillföra offensivt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Går man fram med 3 av 3 i sudden vill man väl vinna matcherna. OBS!! Det var sudden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Värvningen av Regehr som PP-back kunde knappast slagit mer väl ut. Han har 13 poäng i PP hittills och är därmed två poäng före Holloway.
Kommentera