1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480510 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1557877

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Berka: Jag tycker det är ett klokt beslut av SAIK när man tänker efter. Är det så att Forsberg gjort klart med MODO, vilket verkar troligt, så blir det ju en konstig situation om ni och SAIK skulle mötas i slutspelet...Det har vi ju erfarenhet av, då Niklas Cz gick ut i media och bekräftade att han var klar för FBK strax innan slutspelet inleddes och vi mötte Färjestad.

Har han däremot gjort klart med en KHL-klubb eller en klubb som SAIK inte riskerar att möta i slutspelet, är det ju ett märkligt beslut.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Zappaholic: Förstår inte hur du menar att det ska bli någon sorts jäv? Vad har Forsberg att vinna på att inte själv ta t.ex. guld utan låta guldet gå till den klubb han sen ska träna? Allt han blir då är ju en tränare som tar över efter en guldtränare. Och där laget antagligen inte kommer vinna guld 2år i rad. Motivationsbrist etc.

I kvalserien är det ju en annan femma. T.ex Himlefarb ifjol, om LHC hamnat i kvalserien, hur sugen hade han vare på å panga ner LHC i Allsvenskan?

Anders dödade ju ryktet rätt bra när han lade ut villospår om ryssland. Att han sen inte klarar av å hålla sig utan måste berätta det för klubben och klubben sen då sparkar han rakt av. Jaja, sån är den svenska hockeyvärlden. Ibland kanske det inte är helt fel att faktiskt ha en agent..:P

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Nog för att Silverstan länge haft problem med dynga i kranvattnet, men är man inte lite väl skitnödiga idag?

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Zappaholic: Jag tycker det är jättemärkligt, klubbar byter ju tränare jätteofta runt denna tidpunkt.

sen varför skulle Forsberg lägga sig i ett slutspel mot MoDo?, han har ju inget att vinna, bara allt att förlora.

han vinner då inget med klubben han jobbat med i stort sett hela säsongen, han vinner inget med modo eftersom han inte tränar oss (än) sen svärtar man bara ner sitt eget CV om man medvetet lägger sig mot en klubb man senare ev. ska träna.

Nä jag kan inte se en enda positiv sak med att sparka kanske sveriges bästa tränare 10 matcher före slutspelet.

Kommentera