1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483458 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1557931

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Dream Team: Det jag känner är att dynamiken i laget kommer att förändras. Även om Klockare (som för övrigt låter som om han gick på valium) och Robertsson (som går på något direkt motsatt) är väldigt kompetenta, så förändras hela balansen. Även som sagt om Forsberg egentligen inte tillfört alls särskilt mycket i fråga om isträningar/coaching/matchgenomgångar och liknande (vilket jag inte har en aning om) så kommer det bli stora förändringar.

Jag tycker att det är oerhört märkligt. Intressantast blir väl om SAIK misslyckas i slutspelet, vilket i princip det blir om man inte vinner guld, för då kommer det spekuleras oerhört om man inte gjort fel. Tänk om SAIK åker mot ett formtoppat Brynäs i kvartsfinalen, då blir det inte särskilt lätt för sportchef att förklara varför man med nio omgångar kvar sparkade tränaren som förde dem till toppen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

J F K: Läste i någon intervju som gjordes med ordförande Pär Nordlund i SAIK att Hans Wallner kommer att ha sista ordet i coachningen.

Wallner är dessutom ansvarig för spelet med puck.

Robertsson är ansvarig för spelet utan puck.

Klockare är ansvarig för individen.

Känns då som att Forsberg varit den taktiska av de tre vad gäller själva spelet, och som nu ersätts av Wallner.

Bad Brett: Din 7-punktshypotes lät inte så otrolig ändå. Kan mycket väl vara så det ligger till. Spelarna ville ha koll på var Forsberg skulle nästa år, för att kunna ta ett beslut själva.

Att sen Skellefteå inte väljer att berätta det som ett skäl är väl ganska logiskt.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
J F K: Jag håller med på varje punkt du skriver. Det mest intressanta vore väl om vi nu leker men tanken att det är MoDo som Forsberg redan är klar för och som också blir valet för SAIK i kvartsfinalspelet. Det skulle kunna ge en riktig tändning i båda lägren.
Kommentera