1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1558687

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Frisco: Har ingen som helst avsikt att reta upp folk. Men folk här inne tål inte att man inte tycker att allt kring Modo är prickfritt. Jag har inget emot Forsberg förutom att han verkar ganska dryg. En riktigt bra tränare och hade knappast behövt sköta det såhär dåligt.. Han är bättre än så
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?

Gurra88: Det har kommit väldigt mycket kritik mot Modo genom åren i den här delen av forumet utan att någon reagerat. Jag har inga problem alls med att folk inte tycker som mig. Tvärtom är det mest bara roligt, för det är ju själva poängen med att diskutera. Tycker alla samma sak är det inte en diskussion, utan en form av sekt och det vill vi absolut INTE ha här. Någon berömd kille sa "tycker två lika, är en onödig".

Det som stör mig är riktigt korkade uttalanden. Folk som gör hönor av en fjäder. Folk som tar journalisters ord som lag. Folk som ger sig in i diskussioner och antingen inte förstår eller skiter i att läsa de svar som ges. Kort sagt, alla som agerar som dig.

Kommentera

Sv: Anders Forsberg klar för Modo?
Gurra88: trots ditt uttalande så skrev du tidigare till mig att du älskade att jävlas med andra här OCH att du tycker det är roligt när folk blir förbannade på dig!
Kommentera