1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1560744

Sv: RE-building the future 2013/2014

Berka:

Som sagt, jag tycker att det är rätt imponerande att en kille som "spelar på sista strängen", "inte hänger med" och "är i direkt behov av Sundström" ändå leder MoDos poängliga. Han skulle för övrigt även toppa Luleås interna poängliga och har gjort fem mål mer än deras bäste målskytt. Men det går ju rätt bra för Luleå i alla fall, trots att de inte har någon kille på topp 25.

Var det inte för övrigt Skröder som gjorde poäng i sju matcher i rad eller hur det nu var när MoDo var lite illa ute? Jag tycker inte att det är speciellt märkligt ifall han och Sundström inte är supermotiverade i dagsläget. Jag tycker inte ens att det är speciellt intressant att följa dessa matcher från läktaren.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Bad_Brett: jag håller med om att lunken nu är trist och att en viss omotivation insmugit sig, klart kan gubbarna höja upp sig i slutspelet så blir jag nöjd, men jag förväntat mig inget.

Problemet har ju mest blivit att dom aldrig får något tryck i anfallzonen och man får mest vara glada om dom öht skapar lägen. många poäng kommer PP där skröder är målbäst men i spelet 5-5 har det hackat rejält och då mest för att skröder beslutat sig för att sluta jobba hem och susse börjat slarva något jävulskt.
Det enda jag är nöjd med deras spel är när dom spelar box play men annars så skulle dom behöva kokain i vattenflaskan för att få nån fart ;-)
Kommentera

Sv: RE-building the future 2013/2014

Bad_Brett:

Den här debatten har blivit lite av en tradition.

Kommentera