1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480399 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1600819

Luleå HF - Modo hockey
- Vi gör kort och gott en riktigt dålig förstaperiod – och helt klart är det dumt att ge dem försprång. Men det är skönt att se att vi kan växla om. Komma tillbaka och vända matchen. Det var också viktiga poäng som vi tog av en toppkonkurrent, säger huvudtränare Anders Forsberg om Leksands-matchen.
MODO Hockey har noterats som det bästa box play-laget under mer eller mindre hela säsongen med hela 91.09 procent i protokollet. Det som varit problemområdet är power play där mål producerats i enbart 9.89 procent av fallen. Inför matchen ligger MODO på en fjärdeplats med 41 poäng och en målskillnad på +10.
- När vi får vårt power play att fungera fullt ut så kommer matcherna också att se annorlunda ut, kommenterar en målmedveten Forsberg.
Luleå ligger efter 25 spelade matcher på en sjätteplats bara en poäng under MODO med en målskillnad på +14. I den senaste matchen vann Luleå mot Frölunda i Göteborg när Linus Klasen avgjorde på en straff – i förlängning (2-3). Poäng fyra matcher i rad gör att Luleå börjat klättra tillbaka till toppen av tabellen och kan gå om MODO vid vinst i morgon.
- Ytterligare en match mot en toppkonkurrent. Luleå spelar med hög fart och intensitet. Precis som oss så vill de gärna ta initiativet i matchen. Intressant. Tror att nyckeln till framgång ligger i att kunna erövra initiativet i matchen, kommenterar Anders innan bussfärden mot Norrbotten.
Noterbart är att de båda lagen har mötts två gånger tidigare i höst och vunnit varsin gång. Först vann Luleå på hemmais efter straffläggning och i rosa matchställ vann MODO på förlängning inför ett fullsatt Fjällräven Center.
MODO:s laguppställning är inte spikad ännu men säkert är att Gustav Possler stannat kvar i Örnsköldsvik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Modo hockey

Berka: 

MooDoo har ledningen efter första perioden med 0-1 och vinner till slut matchen med 1-4. Det är satsestetiskt tämligen klarlagt med oomkullrunkeliga fakta. Kom ihåg var ni läste det först, mot MooDoo-röd bakgrund! Vi får böja oss och acceptera det...men ni kommer väl inte i rosa till Delfinen, snälla;-)

Redigerad kommentar

Kommentera