1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1603832

Sv: Luleå HF - Modo hockey

Berka: Jo, jag vet att man spelade Skröder sporadiskt. (Undrar vem som inte sett att Modo hela säsongen haft två backar i en av PP-uppställningarna hela säsongen)...

Det jag undrade var varför Hensick spelades trots att han är sämst, medan Skröder stundtals bänkades och bara var näst sämst? Ditt argument verkade lite luddigt, men vad jag förstod berodde Hensicks speltid på att han är en högavlönad "stjärna", dvs precis som Skröder.

Sedan tycker jag att det är trist att du måste hänvisa till att jag inte kan någonting om hockey när dina argument tryter. Speciellt löjligt blir det när det beror på subjektiva åsikter.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Modo hockey
J F K: Sedan håller jag inte helt med om att man spelar de hetaste spelarna vid de lägena. Man spelar de man tror har störst chans att vinna matchen åt en. Har man en naturlig målakytt så kan den ha varit värdelös ända fram till toppningen, men ändå gå spela för att man vet att denne kan göra mål ändå.

Exempel: Hedberg har ofta varit vår hetaste spelare, men det vette fasen om han ändå ska spela i slutet om vi ska kvittera. Han kommer förhippningsvis att bli en målskytt i SHL, men än så länge är han det inte...
Kommentera