1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481738 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1605166

Sv: MoDo - Brynäs 13-14
ULTIMAVICI: Modo KAN ju spela fin hockey men det känns som att det funkade när vi hade självförtroende, vi vann matcher trots att vi var rejält utspelade (Frölunda borta 1-2 tex.) men nu saknar vi självförtroendet och förlusterna droppar på i faslig tackt, faktum är att vi sällan bjuder på skaplig hockey i mer än 20 minuter per match och de räcker som bekant inte.
Att ta skott och slå in returer tjatar jag om (lehtuvori idag) tyvärr överarbetar många situationerna, cumiskey hängde 2 i comebacken eller nått sånt sen har han försökt passa ist för att ta skott och därmed inte satt en kasse på 20+ matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs 13-14
Ja som sagt så känner jag ingen oro än.. Får se efter AIK matchen.. Men ett problem som jag ser det är att Forsberg har en ide om hur vi ska spela men för att laget ska kunna spela den hockeyn fullt ut måste 7-8 spelare bytas ut mot spelare som passar in i detta spel! Kanske löser sig till nästa år då fler juniorer kommer underifrån och Anders tidigt kan vara med och bestämma spelartyper som han vill ha!?
Kommentera