1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608032

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: Lugna ner er nu. Nu söker du ju enkom upp nått å bäges om.

Ge gärna konkreta exempel dör modo slarvat med papper som försenat spelare? Det har såklart skett, men att det skulle vara något MoDo var speciellt dåliga på känner jag inte igen.

Sen kan jag inte komma ihåg att JFK eller någon kallat Hensick för riktigt bra. Men att han besitter mkt hockey sågs tydligt. Men han fick ut väldigt lite av det här. Mest imponerad är jag av tjommen som beskrivit honom som bra skridskoåkare på EP..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Monno: JFK har suttit å försvarat killen, att han inte bör få så mycket gnäll som han fått och hela tiden försvarat han att han minsann slår pass i Sundström klass och ofta var mycket bättre än vad många många andra tyckte. Dessutom var jag å några andra enligt JFK korkade som tyckte att man skulle bryta med TJ eftersom han inte tillförde ett jota i 95% av matcherna, men vi var helt fel ute när vi tyckte det. Blev ju lite extra roligt när Modo själva bröt kontraktet för att han inte levererade.

Sen skrev jag tidigare att jag upplever det som att många importer släntrar in sent, att det strular med papper etc MEN jag skrev oxå att jag kan ha fel å att detta endast var en känsla.
Kommentera