1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480924 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1608058

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K: Jo jag har aldrig sagt att du inte får ha din åsikt, tvärtom eftersom vi befinner oss på ett forum. Däremot så ansåg du mitt resonemang vara löjligt, och det jag hakade upp mig på varför det skall anses som löjligt när det endast kunnat skilja 7 poäng, jag kan nog inte nämna någon som tycker att 7 poäng är ointagligt när det är 30 kvar att spela om är löjligt?!

Ja för ofta har du ett sådant resonemang man ofta får höra från personer som inte har full koll, och folk som bara beskådat från tv soffan förstår ofta inte hur det är i verkligheten. Folk man pratar med eller hör på läktaren samtala bakom en de mest korkade grejer som från läktaren kan verka enkelt men som nere på isen efter 40 sekunders spel blir en fullständig omöjlighet. Jag ber om ursäkt om jag kallat dig idiot, det har jag verkligen inte menat att skriva,däremot tycker jag många av dina inlägg är idiotiska av den anledningen att du helt enkelt inte verkar ha riktig koll hur det är nere på isen i dina inlägg/analyser.

Att han höll humöret uppe är helt riktigt men det är inget kriterie enligt mig att få spela kvar, han hade en uppgift som han värvades för och han levererade inte. Han var handplockad för att passa i spelsystemet, leverera passningar och vara de offensiva hotet Sundström varit alla dessa år, tillsammans med skröder och tambo som är 2 ruskigt starka skyttar skulle detta passa ihop så att han inte passade i spelsystemet köper jag inte heller.
Anledningen till att han inte levererade var att han kom för otränad, han sade själv hur han underskattat ligan och därför inte var förberedd och är man inte i toppform så har man inte en chans i shl som jag tycker är vassare än Ahl.
Huruvida han fick lönen utbetald i förskott har jag inte fått bekräftat utan det har ryktats om det men om Modo skulle ha brutit med honom så är det väl glasklart att hensick fått kompensera Modo tillbaka annars har det inte funnits någon anledning att skänka bort hans tjänster till en annan klubb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
Berka: Och när jag var coach var det många på sidan om som inte spelat själv som kom med analyser som dig. Jag trodde verkligen inte att du hade spelat aktivt, men att sjunka så lågt som att använda det till att klanka ned på dig i diskussioner där mina argument ibte räcker till vore direkt löjligt av mig...


Min personliga åsikt är att du har på tok för höga tankar om dig själv för att överhuvudtaget kritisera andra.

Och, jag ser ingen anledning att revidera min analys om att vi aldrig var i fara för kvalserien.
Kommentera