1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1609443

Sv: RE-building the future 2013/2014

NuMo: Jag tyckte att han var vassare offensivt ifjol och att han stagnerat i utvecklingen. Den där istiden i boxplay hade han redan i början av säsongen och vi har varit i princip lika bra i den spelformen sedan första matchen.

Jag säger inte att han är dålig, bara att han inte fått så mycket utveckling.

Hedberg har rätt dåligt spelsinne och krånglar till det enormt i egen zon. Det är nästan jämt skägg mellan honom och Spina vad gäller vem som helst inte ska ha pucken i egen zon. I boxplay är han riktigt bra och han har en härlig frenesi i skridskoåkningen, även om han än så länge inte fått ut jättemycket offensivt.

Hägg är stundtals rätt nonchalant. Han har kvalitéter, men jag tycker att han många gånger tar den lätta vägen ut (lite som Lasse Jansson på sin tid). Man åker inte full fart förrän man absolut måste osv.

Adrian Kempe är inte bra heller i egen zon. Det där med markering verkar inte nått ända fram, utan han jagar som en berserk i egen zon. Dock syns det att han framförallt offensivt har massor av talang och tyngd.

Possler har varit i särklass, men tyvärr är han då skadad.

Jag tycker att juniorerna varit helt ok, men nästa år är det säkert ännu bättre.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 2013/2014
J F K:Det får vi hoppas! Hursom, det är ju helt otroligt, att efter 43 omg, 5 månader av träning o matcher, fortfarande inte pp fungerar! Hur är det möjligt? Jag fattar det inte.Det är ju skrämmande att skåda, lite som Vancouver häromkvällen, i pp fick de ett mål i arslet...
Kommentera