1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480969 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1633132

Sv: Apropå ingenting...

Monno: Visst kanske Nylander får en löneförhöjning, men nu när vi "slipper" Ritola så tycker jag att någon till bör rymmas inom budget. Förutsatt att man inte måste minska de förväntade intäkterna åskådarmässigt.

Lander vore alldeles lysande.

Hur som helst är jag nöjda över att vi släpper Ritola. Han har verkligen inte tagit det kliv framåt som man kunnat förvänta sig. Ju tyngre det går, desto mer stirrar han på pucken och väljer den enklare vägen mot sargen. Givetvis är det i backens intresse att hellre låta en kille dribbla sig utåt, så det är lätt att verka teknisk så länge man inte går den väg som motståndarna verkligen inte vill att man ska ta. Jag ser verkligen inte honom lyfta Leksand heller.

Hade vi varit SAIK så hade väl energibolaget bara ökat sponsorsbudgeten, men nu har vi inga sådana möjligheter...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nu kan vi spara i ladorna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

J F K:

Håller med dig där ska det värvas så ska det vara en riktig förstärkning och ingen chansning. Gärna också ifall man kan få till en lösning som sträcker sig mer än bara säsongen ut.

Lander skulle vara helt perfekt på säg denna säsong plus 1-2 till. Sedan kan man försöka säkra Flanagan också, då skulle vi kunna gå in i nästa säsong med en 1:a och 2:a center klar vilket skulle vara skönt.

Vi ska dock inte chansa på att ersätta Ritola, vi har ju fått in Nylander och detta borde vara en uppgradering sett till vad Ritola presterat än så länge.

Det andra man kan göra är att försöka förändra på backsidan för att visa att man inte är nöjd, som jag sa tidigare Kauppinen och Roche borde vara tyngre löneposter som skulle kunna ersättas med t.ex Salmela. 

Kommentera