1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481250 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #165931

Sv: Apropå ingenting...
Så måste jag gratta er till segern igår o jag tänker inte skulla på oslipade skridskor, dåliga benskydd eller kladdfri tejp!

Men en sak ska ni få höra: Vilken usel hemmapublik!
Ni leder med 1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0 o ni hörs bara i amband med målen o knappt det!
Satt med mina modopolare o kollade på matchen, jag LED o dom var allmänt taskiga, men hursomhelst dom höll med o skämdes också.
Hur kan en ett gäng bortasupportrar på 20 pers höras mer än hela eran ståplats??
Det var riktigt uselt, men all heder till dom tappra 20 som fortsatte gorma om än svagt i ett i övrigt knäpptyst Kempis!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
rådbjer: (Long time no see.)

Jag gräver fram en klassiks tråd där vi kan tjabba ohockey i. Passar bra att diskutera tikarnas öden i således.

Fylletråden kanske kommer fram ikväll?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...

Måste få berätta om en personlighet utöver det vanliga. Undertecknad är i Malmö och driftsätter en anläggning på Percys nya skrytbygge, Malmö Arena. I förmiddags var jag nere i aggregatrummet och helt plötsligt stod det en delegation i dörren, i spetsen stod Percy.

Han började snacka lite med mig och frågade var jag kom ifrån. Stolt svarade jag Örnsköldsvik. Då utbrister Percy högt och på bred skånska:

"åååh, fy faaaen. En Modoit-jävul!"

Sedan skrattar han gott. Jag flinar och visar min T-shirt som jag har på mig. En guld-tröja från 07. Percy skrattar och utbrister:

"Du får två, nej tre, Redhawkströjor i utbyte. Jag bränner den du har, du får tre mycket snyggare tröjor."

Jag tackade nej och svarade något om att det vore ett nerbyte. Då garvade Percy, gav mig en klapp på axeln och lovade mig en Redhawkströja ändå.

Och en sak till, ni vet att han brukar ha en cowboy-hatt på sig? På bygget råder det strängt tvång på hjälm. Percy, han har låtit specialtillverka en hjälm i hårdplast som ser ut exakt som hans cowboy-hatt.

Percy är en skön jävel.

Kommentera