1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482758 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1705879

Sv: MoDo - Växjö, TORSDAG 22 OKTOBER 19:00
Monno:

Hahaha! Att ni ids böja älta de assisterande tränarna igen som en avgörande faktor för att Huras inte har lyckats få laget att spela bra än.

Bara för den sakens skull så passade jag på, senast jag var på en match i arenan, att specialstudera Gradins och Alavaaras numera nästan mytologiska avsaknad av påverkande kroppsspråk och engagemang i form av att vara på spelare, skriva på taktiktavla, pusha spelare etc.

Det mest förbluffande i min studie blev i den matchen var att Huras var den som hade de minsta attributen av de tre och han var egentligen inte ens med i undersökningen. Det visade sig att han hade minsta blocken att skriva på (De assisterande hade ju taktiktavlor. Huras har ju bara sin lilla papperslapp som han skriver en figur i varje gång domaren blåser i pipan.

Alla tre verkade engagerade, de skrev på sina tavlor (och papperslapp) de stod med armarna kring enskilda spelare och delade ut taktiska råd och pushade spelarna. (Om det nu inte var dagishämtningen de talade om.) Om någon av de tre var förlorare på punkten att se engagerade ut så var det nog Huras, som såg ut att prata nästan mer med de assisterande, än med enskilda spelare. Men det borde väl vara i sin ordning.

Angående Huras var att det såg ut som att det bara var han som "pekade med hela armen". Men det torde väl också vara den naturliga ordningen. Just att huvudtränaren är den som mest liknar en agitator likt Mussolini.

Fast så är det. Vi har ett uselt PP. Det verkar vara något i Ö-viksluften.

- Det är sant det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Växjö, TORSDAG 22 OKTOBER 19:00
NuMo: Mot Djurgården (såg den live) så nötte nog Gradin hål på byxfickorna. Det var inte mkt till aktivitet därifrån. Men han kanske företog sig när du såg natchen.
Kommentera

Sv: MoDo - Växjö, TORSDAG 22 OKTOBER 19:00
Varför anammar man inte ett annat lags powerplay, som är erkänt duktiga för sitt PP. Jag tänker på lag som Linköping, Frölunda, Färjestad och Skellefteå. Dessa lag har haft ett starkt powerplay under flera årstid, trots spelartapp av många duktiga spelare som bytts ut. Det måste finnas massor med detaljer i deras pp-spel som man kan titta på för att förbättra vårt.
Kommentera