1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481270 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714605

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
J F K: läs f.ö den artikel Sören Häggkvist skrivit i allehanda.
Bitterheten personifierad, finns det verkligen ingen annan som kan bevaka matchen en Lördagkväll?
Så jävla pinsamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
Nucky: Herregud vilken artikel av Sören, texten hade passat bättre här på HS där lekmännen håller till.
Kommentera

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
Nucky:

Tycker han har rätt i allt nästan. Förutom att Noa inte skulle duga, men han överbelastas nästan för tillfället för att vi skall ha en chans.

Sen gillar jag inte neggoattityden att vi skall identifiera oss och acceptera botten. Som tur var har inte Modo, tränarna och truppen den attityden för då skulle vi kunna börja om i div. 2 på en gång. Gör man det i egen person som supporter, eller betraktare av laget bryr jag mig inte, men gör någon i föreningen det så skall de ut ur densama. Med huvudet före.

Nu är frågan varför det är så här. Är spelarna så usla som en del tycker och då framförallt nordamerikanerna ? Eller finns det förklaringar eller tom. förhoppningar?

Uppenbarligen finns det ju de som redan nu börjat leta efter ett nytt favoritlag att hålla på. Själv tappar jag inte hoppet. Klamrar mig fast vid överträningsteorin t.ex. Sega ben som kommer att bli lättare efter ett träningsuppehåll. Hur realistiskt det är med slutspel är inget som intresserar mig. Jag vill vinna SM-guld redan den här säsongen om chansen kommer. Såklart så händer det knappast, ,men om jag vill ha förutsägbara slut så tittar jag hellre på deckare på tv i stället för på idrott.
Kommentera