1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481267 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714740

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
Tarasov: Bodin är lite upp och ner tycker jag. Än om han håller väldigt hög klass jämfört med tidningarna. =)
Pettersson är ju lite som han är. Men när det kommer till fakta och statistik genom tiderna är han outstanding. Han har ju i regel ofta rätt i det han skriver också. Än om han kan vara onödigt rabiat ibland. Han gillar att tolka all kritik han får som att det är idioter som skriver till honom. Vilket sker i stor del men inte alla.

HS loggade jag in på just för att det är så mycket bra hockeytänk. Folk snackar verkligen hockey och har synpunkter hit och dit. Därför jag stör mig så hemskt på troll och Froza fans som aldrig skriver något annat än hur jävla dåliga alla är och att alla ska avgå. Visst får man tycka det, men då kan man ju försöka vara konstruktiv också inte inte bara hitta på att alla NA spelare är dåliga för att dom kommer från NA...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
Monno:
Froza erbjuder alltid enkla lösningar.... brukar tänka att glass är gott när jag hör sånt:) (Test)
Kommentera

Sv: 2 x Luleå, fredag 4:e och lördag 5:e december
Monno: Pettersson brukar vara extremt korrekt med statistik, men när det gäller hockey så är det just statistik som är hans bit. Subjektiva bedömningar får han gärna lämna åt andra.
Personligen tycker jag att det är extremt passande att han använder en bild på Sheldon Cooper (Big bang theory) då de i mina ögon påminner om varandra.
Kommentera