1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480955 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1714815

Sv: Apropå ingenting...
Huge:
Samtidigt ser ju alla som kan hockey att Modo på något sätt år efter år inte hänger med i utvecklingen gällande farten i spelet. Kan tycka det känns märkligt när ett lag från allsvenskan ifjol, Karlskrona tom åker ifrån oss i tempot med och utan puck. Fystränarna är säkert kunniga men verkar inte ha lagt om träningen där det behövs i dagens moderna ishockey. Hade varit sjukt intressant att få värva Thompson från Saik och se vad han kan åstadkomma med vårt lag.

Många spelare som lämnat och gått till andra lag har ju sagt att Modo var dålig intensitet i det dom gör. Läst gånger då T ex Huras fått avbryta träningen pga dålig skärpa och fokus, ska väl inte hända i en seriös förening på denna nivå som omsätter kring 140 miljoner/år?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Gillar liknelsen med Gebreselassie jag läste. Han är/var ju grymt bra tränad för 5- och 10tusen men ganska usel på 100meter!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90:
Tror du att det är så att om vi byter fystränare så blir vi ett topp 6 lag?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
hompa90: Sen ser det ju segt ut om spelet inte stämmer heller.
SAIK som exempel, där kan alla spelare åka full fart mest hela tiden för dom vet nästan alltid vart dom ska.

T.ex. Huras hockey fick ju Modo jaga skiten ur sig i egen zon. För att sen anfalla.
Försök själv tok kuta 200m och sen lägga ett 30m pass på bladet. Ja på bladet, i stressad situation, inte på fötterna för då tappar man genast en jävla fart.

Det känns ju fan otroligt att Modo skulle vara märkbart sämre tränade än andra SHL lag. Kan aldrig tänka mig att Svarten bara lever i sin bubbla och aldrig försöker hitta influenser och stjäla idéer.
Kommentera