1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482571 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1716136

Sv: Apropå ingenting...
Carl Lejonkräk: Håller med dig till viss del. Tycker att DM ska vara kvar men det är synd att inte Modo tar det mer på allvar. Hade denna diskussion ifjol med JFK tror jag det var. Min åsikt är att man skall alltid ska försöka vinna. Inte som nu komma med ett juniorlag, helt fel. Det är inte bara det att laget har tränat hårt, man har fan i mig en skyldighet dels för skälva DM och framförallt mot sina supporters. Annats blir det här en Kalle Anka turnering helt utan värde.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta, Carl Lejonkräk: men är det så konstigt att man väljer att vila viktiga/utmattade spelare när Modo befinner sig i en så pass prekär situation? Det är klart att om Modo hade legat på plats 6-8, att man då hade skickat ett bättre, mer "toppat" lag, men nu har vi kniven på strupen. Det är väl inte svårt att förstå vad man prioriterar i ett sådant läge? Herregud vad ni skapar storm i ett vattenglas...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Förstår inte tänket här varför de inte ställer upp med ett bättre lag.
Nu när man har tränat hårt nött på detaljer etc. Varför avslutar man inte en hård träningsvecka med att spela en sådan här match, se det som en möjlighet att omsätta det man har tränat på, t ex PP BP osv. Charlotte är orolig för publiktappet. Varför ser man inte detta då som en marknadsföring att visa upp varumärket MODO hockey!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Modo börjar med 6måls underläge.
Det är en Kalle Anka turnering.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sven Tuta: Det är ju ett jättebra läge för marknadsföring att skicka ett bra lag, det ger lapp på luckan, sug efter hockey i Sollefteå i detta fall, kanske det gör att folk i Sollefteå vill åka till Ö-vik och se nån match eller att några barn blir sugna på att börja lira hockey. Visst kan man vila några slitna spelare men detta är ju ett ypperligt läge att svetsa samman laget, leka lite hockey och helt enkelt ha skoj tillsammans.
Kommentera