1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1726106

Sv: MoDo - Malmö, LÖRDAG 6 FEBRUARI 16:00
J F K:

Utan att gå in på detaljer så är det inte så stor skillnad längre även om det finns en skillnad. Kanske mer vad man väljer att träna. Modo och Skellefteå är inte riktigt i samma fas. Medan Modo ska bygga upp något så kan Skellefteå jobba mer på detaljer.

Det är en annan pondus på Saiks träningar också, det märks att det är ett lag som tror att dom är bäst om man säger så medan Modo är lite stukade och man anar mycket mer tveksamma beslut under övningarnas gång från Modos spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Malmö, LÖRDAG 6 FEBRUARI 16:00
Sawchuk:

"Det är en annan pondus på Saiks träningar också, det märks att det är ett lag som tror att dom är bäst om man säger så medan Modo är lite stukade och man anar mycket mer tveksamma beslut under övningarnas gång från Modos spelare."

Tror?
Kommentera

Sv: MoDo - Malmö, LÖRDAG 6 FEBRUARI 16:00
Sawchuk: tack.
Det låter oerhört lovande. Sedan är det alltså en bra bit kvar att vandra innan vi konkurrerar på allvar med dem, men annat är inte att vänta sig...

Jag var bara så fruktansvärt less på attityden som Modo i princip utstrålade. Man var nöjda med att vara i mitten. Man hade liksom redan givit upp ambitionen att träna lika bra som Skellefteå, utan kände det som att de är omöjliga att nå upp till.
Kommentera