1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481668 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1726961

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Löjligt eller ej vi får väl se om vi får några uttalanden från Gm och vilken typ av uttalanden. Blir intressant att se om han är lika "luddig" eller om han överhuvudtaget kommenterar det. Men både du och jag kan väl komma ihåg denna diskussion . Jag kommer att vara den förste att be om ursäkt om han kommer med raka svar och tar på sig en del av ansvaret och inte svamlar om utomstående faktorer. Även om spelare har blivit mer egennyttiga är det viktigt att Gm lyckas skapa rätt atmosfär kring laget så spelare vill vara kvar. Givetvis har tränaren en stor del i detta också som då har blivit anställd av Gm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
jämtland: Jag tycker också att det är dåligt av svartvadet att inte ställa upp på en intervju redan igår. Jag har fullständig förståelse för att det finns saker han inte kan berätta, som varför Wilson drog osv, men här behöver han gjuta mod i modos supportrar så jag håller med.

Vad jag menar att det är så många som är delaktiga. Allt ifrån svartvadet själv, Foppa, våra spelare i NHL som spelat med spelare. Susse, Fredrik Andersson, Andes Forsberg, Joakim grundström och alla andra som scoutar spelare, pratat med deras lagkamrater och ledare i det fall sådant gjorts och sedan delat med sig information.

Dvs, att bara hänga svartvadet och hålla honom ensam ansvarig är löjligt.
Kommentera