1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482907 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #174760

Sv: MODO-forumet
poffa: Personligen vill jag ju också att MODO ska avancera i tabellen, men helst inte på bekostnad av en tränare. Jag tror att MODO kan klättra i tabellen med Brithén kvar vid rodret. Kanske hans plan redan innan säsong var att matcha ALLA spelare innan jul och sedan efter det gå in och "toppa" laget inför slutspurten? Vem kan veta? Det är bara han själv som vet. 21 matcher återstår. Det betyder 63p ytterligare att fördela.

Okej att matchandet av Wilde kan te sig oförklarligt just nu, men det kanske behövs eftersom vi till matcherna efter jul kommer sakna vissa spelare som är på landslagsuppdrag. Det betyder ju att bänkspelarna måste vara på tå då...

Sedan vad beträffar Brithén och LHC så är det ett rykte och behöver inte vara sant, trots att hans son säger det (vilket vi inte är 100% säker på att han alls gjort). Vi vet alla hur bisarra rykten det sprids under silly season. Det brukar inte ens vara 1/4-del av dem som stämmer. Om man inte själv är källan utan hänvisar till "kompisar som hört det och det", då anser jag inte att ryktet är särskilt troligt. Vi får väl se vad som händer och vem som efterträder Mats Weiderstål efter jul (för att han kommer avgå det ser jag som mycket troligt).

Slutar med att i förskott önska alla skribenter och hockeyspelare en GOD JUL!
Kommentera