1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478942 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1756296

Sv: Apropå ingenting...
WarEvryPractice: Han spelare Stanley Cup-final, men det berodde på att två backar var skadade och rundblad som först fick chansen var för dålig.

Jag skriver verkligen inte att han inte håller i shl. Bara att saik var i mycket större behov av en fysisk, defensivt skicklig back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hejsan! Kul som fan tycker jag att Cumiskey ska lira i mitt lag nästa säsong. Tyckte att han var förjävla bra när han lirade i Modo.

Någon/några härinne verkar tycka att vi skulle värvat en skogshuggare istället. kan förstå tanken absolut, men..... Som jag ser det så måste väl möjligheten att värva in en "Urbom" i ett senare skede vara betydligt lättare än att hitta en Kyle. Och jag ser verkligen hellre en "Cumiskey-typ" än en "Urbom-typ" i Skellefteå. Må vara att det blir svårare att gå hela vägen med ett lag bestående av hockeySPELARE än om man kryddar anrättningen med killar som är klappkassa ända tills dommarna bestämmer sig för att svälja pipan i slutspelet. Ivrigt påhejade av "experterna" på Cmore.

Nejdå, firar den ljumma fredagkvällen med en svalkande pilsner och tänker på sköna uppåkningar, dribblingar på blå och vågade passningar. Och hörrni, tänk om vi landar Rundblad också! Han är fanimej bättre än Erik Karlsson...;)
Kommentera