1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482872 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1758308

Sv: Silly Season
J F K:
Ja, jag tror MoDo gör klokt i att testa spelare på try-out. Rätta mig om jag har fel, men MoDo har ju inte varit så flitiga på detta tidigare. Här är några namn iallafall:

- Magnus Häggström blev ju en fullträff. Från division ett rakt in i förstakedjan med Foppa och Svarten (på pappret var de väl iofs andrakedjan).

- Mathias Tryggs tryout-sejour i Modo var ju till och med märkligare än Rynos. Trygg testade spel i september 2010, han fick sedan snabbt ett kontrakt, men det bröts två månader senare efter obefintligt med speltid.

- När man tänker på MoDo och try-outer tänker jag först och främst på Lehthivuori. Han kom augusti 2011, i december skrev MoDo sedan ett kontrakt på tre och ett halvt år.

- Björn Svensson kom i november 2011. Han imponerade under sin första tid. Björn fick genast mycket speltid och gynnades av att spela med Ritola som krigade på väldigt bra i början av sin tid i MoDo. Efter en dryg månad skrev MoDo sedan kontrakt med Björn. Efter ett tag minskade hans istid.

- Sommaren 2012 dök Dave Spina upp. Hans skridskoåkning imponerade på försäsongen. Han såg vass ut på ispremiären och gjorde poäng i försäsongsmatcherna, och därmed skrev Näslund kontrakt.

- Tomas Marcinko, 2012, fick inget kontrakt, utan gan fick gå efter fyra matcher.


Så statistisk sätt sett, vad ska vi tro, bland Majdan, Bryggman och Heier har vi en flipp, en flopp och en märklig :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
WarEvryPractice:
Får intrycket av att det är öppet... Tror dock inte alla 3 får plats
Kommentera