1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480240 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1758387

Sv: Silly Season
Amitiel: Majdan sägs ha varit bra i matchen mot ryssarna, nån som såg honom närmare? Han kan vara en riktig lyckträff den där killen, en av de intressantaste nästan.
Enormt bra siffror från förra säsongen i Slovakien, 22 mål, en poäng per match och stabila +26. Bra siffror även i slutspelet. Som 15-16 åring hade han lekstuga i Slovakiska juniorligorna. Han har även en rätt bra säsong i Tjeckiska ligan för ett par år sedan.
Fyllde precis 25 och har spelat lite i landslaget.
Kostar antagligen inte många tusenlappar med tanke på att han kom på try-out, hur fan det nu är möjligt. Är Slovakiska ligan verkligen så dålig? Det är inte min uppfattning i alla fall. Intressant att följa hur som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season
McFire:
Ranking ligor, ej Nordamerika
KHL
SHL
Liiga
Tjeckien Extraliga
NLA
DEL
Hockeyallsvenskan
EBEL ( Österrike)
Slovakien Extraliga
Kommentera

Sv: Silly Season
McFire: Var och handlade på coop alldeles nyss och bredvid mig parkerade en vit golf med Modo loggan på framdörrarna och ut kommer Majdan och vad jag antar är hans flickvän. Får man "tjänstebil" som TO spelare eller kan vi räkna honom som klar?
Kommentera

Sv: Silly Season
McFire: Jag såg matchen mot ryssarna, men det är svårt att säga. Man känner inte igen åkstilen på spelarna, ljuset i arenan sög fett och man fick matchen från en rätt flack vinkel (inte fågelperspektivet). Därför är det ingen större mening att uttala sig egentligen.
Just Majdan såg man iofs lite mer än de flesta spelarna därför att han är så liten. Jag blev faktiskt förvånad över hur delaktig han var i spelet i och med att många mål på youtube pekade på en kille som stod på bortre sidan och smällde in direktskott. Han åkte mycket skridskor och var inte rädd för att gå in i trafik.
Kommentera